ایران سلام

باید فکری به حال اهلی کردن آدمها بکنیم. اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن و این تنها راه رسیدن به خداست ...

ایران سلام

باید فکری به حال اهلی کردن آدمها بکنیم. اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن و این تنها راه رسیدن به خداست ...

لحظه‌به‌لحظه با اولین استیضاح دولت تدبیر و امید


نمایندگان ملت در 8 دی ماه 92 اولین کارت زرد را به وزیر علوم دادند به طوری که بهارستان‌نشینان با 73 رای موافق، 149 رای مخالف و 10 رای ممتنع از مجموع 240 نماینده حاضر در صحن علنی اعلام کردند که از پاسخ‌های وزیر علوم در مورد سوال مطرح شده قانع نشدند.


نارضایتی از فرجی با تذکرات مکرر نمایندگان و فرصت‌های چندین باره به وزیر علوم دولت یازدهم درمان نشد و وزیر علوم پس از دریافت تذکرات از مجلس نیز همچنان رویه خود را ادامه داد و این عملکرد مغرضانه تلقی شده و فریاد استیضاح چند نماینده مجلس را بلند کرد. لذا استیضاح اولین وزیر دولت یازدهم صبح روز ۲۱ مراداد ۱۳۹۳ در صحن علنی مجلس با ۵۱ امضا به هیئت رئیسه مجلس اعلام وصول شد.

اخبار لحظه به لحظه استیضاح فرجی‌دانا به شرح زیر است. این خبر در حال بروزرسانی است.

 13:52با نظر مثبت نمانیدگان؛ وزیر علوم استیضاح شد

12:16 با نظر مثبت نمانیدگان؛ جلسه علنی مجلس بررسی استیضاح وزیر علوم ادامه دارد

 علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان که به طرح استیضاح رضا فرجی‌دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اختصاص داشت، طی سخنانی گفت: طبق آیین‌نامه داخلی مجلس ما تنها باید 4 ساعت نشست علنی داشته باشیم اما از آنجا که بحث استیضاح به پایان نرسیده است، لذا برای ادامه جلسه علنی باید از نمایندگان رای‌گیری کنیم.
 
بهارستان‌نشینان با 231 رای موافق، 18 رای مخالف و 5 رای ممتنع از مجموع 270 نماینده حاضر در صحن علنی با ادامه جلسه علنی صبح امروز مجلس برای بررسی طرح استیضاح وزیر علوم بدون تنفس موافقت کردند.

11:56 جای خالی دو رئیس در جلسه استیضاح/ لابی سنگین دولتی‌ها برای ابقای فرجی‌دانا
از مهمترین حاشیه‌های جلسه استیضاح وزیر علوم لابی سنگین دولت و معاونین پارلمانی وزرا با نمایندگان مجلس است تا بتوانند وزیر را در سمت خود ابقا کنند به طوری که معاونین پارلمانی دائما بین صندلی نمایندگان در رفت و آمد هستند.  
 
رفت و آمد معاونین پارلمانی در لابه لای صندلی نمایندگان به حدی زیاد بود که حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس به آن تذکر داد و درخواست کرد تا معاونین پارلمانی در صندلی‌های خودشان بنشینند.

ساعت 10 وقت موافقان استیضاح به پایان رسید و نوبت به مخالفان استیضاح رسید به طور که جواد هروی به عنوان اولین مخالف ساعت 10 و 3 دقیقه نطق خود را آغاز کرد.
 
وی که چندین بار از مستند حرف زدن سخن می‌گفت پس از 12 دقیقه مورد اعتراض لاریجانی قرار گرفت چرا که رئیس‌مجلس با خنده گفت "پس کی می‌خواهید وارد مستندات شوید وقتت دارد به اتمام می‌رسد"  
 
لاریجانی ساعت 10 و 20 دقیقه صندلی ریاست را به حجت‌الاسلام سید محمد حسن ابوترابی‌فرد واگذار و صحن را ترک کرد تا جلسه استیضاح وزیر علوم بدون حضور دو رئیس یعنی رئیس‌جمهور و رئیس مجلس به کار خود ادامه دهد.


لحظه‌به‌لحظه با اولین استیضاح دولت تدبیر و امید11:13 صاحب فیلمی که درمجلس پخش شد

نقوی‌حسینی در جریان اظهارات خود در موافقت با استیضاح فرجی‌دانا فیلمی از حضور یکی از سرپرستان دانشگاه‌ها که در تجمعات فتنه ۸۸ حضور داشته، پخش کرد.

در بخشی از این فیلم حضور رعایایی سرپرست فعلی دانشگاه شهید چمران اهواز که در تجمعات اعتراض‌آمیز سال 88 حضور داشته و بیانیه این تجمع را قرائت می‌کند دیده می‌شود.

سرپرست فعلی دانشگاه شهید چمران اهواز هنوز حکم تایید انتخاب خود را از شورای عالی انقلاب فرهنگی دریافت نکرده است.

11:03 آریایی‌ن‍ژاد: کسی که توان ندارد سکان‌دار وزارت علوم باشد کنار رود/ جو اکثریت نمایندگان بر رد اعتماد است

موافقان و مخالفان استیضاح فرجی دانا به شدت در مجلس در حال فعالیت‌اند اما جو حاکم حاکی از رد اعتماد فرجی دانا است.

احمد آریایی نژاد نماینده مجلس اظهار داشت: بنده خود از نماینده استیضاح کننده هستم اما بدون دیدگاه قبلی احساس می کنم جو قالب مجلس بر رد اعتماد فرجی دانا است.

وی گفت: نمایندگان موافق استیضاح به گونه‌ای عمل کرده‌اند که رتبه مجلس در دفاع از مبانی انقلاب عالی بوده است و نماینده سعی دارند به شدت از فضای احساسی پرهیز کنند.

این نماینده ادامه داد: کسی که توان ندارد سکان‌دار وزارت علوم باشد کنار رود و زمینه را برای رشد و تعالی حوزه‌های علمی کشور فراهم سازد.

وی با بیان اینکه عده‌ای همچنان در حال نرخ گذاری بر روی سرنوشت علمی کشورند خاطر نشان کرد: نمایندگان ملت با آگاهی از سیانت علمی، فرهنگی و آموزش کشور دفاع می‌کنند.


10:54 فرجی دانا: امیدوارم بتوانم نقاط تاریک عملکردم را در ذهن‌ها روشن کنم/ نکند درگیر قضاوتهای شتاب زده ناشی از برداشت های عامیانه شویم

رضا فرجی‌دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در صحن علنی امروز که به منظور بررسی استیضاح خود در حال برگزاری است، ضمن درود و سلام به نمایندگان ملت بزرگ ایران گفت: امام بزرگوار، مجلس عالی نمایندگان را در راس امور اعلام کرد و بر همه ما واجب است که احترام مجلس را به حد اتم و اکمل داشته باشیم.
 
وی افزود: حقیقتا بنده برای پاسخگویی به دغدغه عزیزانی با خلوص نیت برای اصلاح امور دست به طرح استیضاح زدند خدمت عزیزان هستم ولی فرصت مغتنمی است از آن چه که در وزارت علوم و فناوری در این 9 ماه تحت مسئولیت من انجام شده و بعضا ممکن است نقاط ابهام و چالشی در ذهن عزیزان ایجاد کرده باشد به عزیزان عرضه کنم با این امید که بتواند این نقاط تاریک را در ذهن‌ها روشن کند.
 
فرجی‌دانا تصریح کرد: از خدای خود خواسته‌ام که خیر است آن چه که عاقبت به خیری به دنبال می‌آورد بر زبان مردم جاری سازد در آستانه هفته دولت هستیم یاد شهیدان بزرگوار ر جایی و باهنر را گرامی می‌داریم.
 
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان این که امروز مطلع شدیم دور جدیدی از حملات به مردم غزه صورت گرفته است گفت: جای تاسف دارد با شهدایی که غزه تقدیم اسلام کرده است خون تازه‌ای در رگ مقاومت جاری شده است یاد این شهدا را گرامی می‌داریم. ( متن کامل خبر را از اینجا بخوانید)


10:36 هروی در مخالفت با استیضاح فرجی‌دانا: ما هم موافق برخورد با بورسیه‌شدگان غیرقانونی هستیم/ نباید با تصمیمات پرهزینه وضعیت علمی را دچار تلاطم کنیم

نماینده مردم قائنات گفت: بنده اعلام می‌کنم نباید تصمیمات پرهزینه بگیریم که کشور و وضعیت علمی ما را دچار تلاطم کند. کشور را به چالش بیخودی وارد نکنیم چرا که بعضی افراطی‌ها از این قضیه بسیار بهره می‌برند.

جواد هروی نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی که در مخالفت با استیضاح وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری پشت تریبون مجلس قرار گرفته بود، اظهارداشت: امروز در مظهر شما نمایندگان قصد ارائه گزارشی از وضعیت 9 ماهه اخیر وزارت علوم را دارم. بنده به دلایل مختلف که یافتم در روز رای اعتماد در مخالفت با آقای فرجی‌دانا صحبت کردم.
 
وی ادامه داد: من در آن زمان نگران بودم که حرکت علمی کشور در سایه بدنامی برخی بر زمین ننشیند و 9 ماه پیش از سر درد و نگرانی شما نمایندگان را از رای اعتماد به وزیر برحذر داشتم. اما امروز بدون هیچ تعلق شغلی به دفاع از کارنامه کوتاه وزارت علوم می‌پردازم.
 
هروی با اشاره به سابقه حضور خود در مجلس و درگیر بودن با مباحث آموزش عالی تصریح کرد: من در این مدت از نزدیک با وزیر و معاونان وی جلسه داشتم و برخلاف بسیاری از عزیزان و رسانه‌ها که می‌گویند تعامل ضعیفی میان وزارت علوم و مجلس وجود داشته، باید بگویم که بهترین رفتار و تعامل را شاهد بودیم و ارائه راهکار و نحوه صحیح ارائه اعتبارات آموزشی از شاخصه‌های این وزارتخانه است.
 
نماینده مردم قائنات ادامه داد: جلسات عدیده‌ای پیرامون توزیع اعتبارات دانشگاه‌ها داشتیم که حاکی از عزم وزارت علوم برای ایجاد عدالت آموزشی است و این وزارتخانه در تحقق عدالت آموزشی کارهای خوبی را انجام داده است.


10:31 زارعی در موافقت با استیضاح فرجی‌دانا: عدد 3 هزار بورسیه غیرقانونی واقعیت ندارد/ از حامیان وزیر علوم در روز رای اعتماد بودم

 علی‌اصغر زارعی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در جریان موافقت با استیضاح رضا فرجی‌دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: من جزو کسانی بودم که تلاش بسیاری برای رأی آوردن آقای فرجی‌دانا در روز رأی اعتماد انجام دادم و خود ایشان نیز شاهد است.
 
وی افزود: با فرآیندی که به ویژه در چهار ماه گذشته پیش گرفته شد متأسفانه امروز در جمع استیضاح‌کنندگان قرار گرفتم.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به حضور حداقل در 6 جلسه با حضور وزیر علوم که در بعضی از آنها رئیس مجلس و رؤسای فراکسیون‌ها نیز حضور داشتند، تصریح کرد: من بحث خود را به بورسیه‌ها محدود می‌کنم؛ آقای صدیقی معاون دانشجویی وزیر علوم اعلام کرد سه هزار بورسیه غیرقانونی در دولت قبل انجام شده است.
 
زارعی با اشاره به درخواست کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای تشکیل جلسه با حضور مسئولان قبلی سازمان امور دانشجویان و معاون دانشجویی وزارت علوم اظهار کرد: بنده خود دو روز برخی از پرونده را از نزدیک مطالعه کردم و از اول هم معلوم بود که لیست‌هایی که تنظیم شده با عجله تدوین شده است.( متن کامل خبر را از اینجا بخوانید)


10:16 فیلمی که در جلسه استیضاح وزیر علوم پخش شد

 در جریان برگزاری جلسه استیضاح وزیر علوم تحقیقات و فناوری، موافقان استیضاح فیلم‌هایی را در اثبات صحبت‌های خود از صحن علنی مجلس پخش کردند. 
 
براساس این گزارش در خلال نطق سید حسین نقوی حسینی نماینده ورامین به عنوان موافق استیضاح، فیلم سخنرانی فرجی‌دانا در رد انتصاب فتنه‌‌گران در جمع دانشجویان پخش شد.
 
هم‌چنین فیلم حضور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در اغتشاشات سال 88 و سخنان توفیقی در تحصن دانشگاه در فتنه 88 از مانیتورهای مجلس شورای اسلامی پخش شد. 
 
البته قرار بود بخش‌هایی از سخنان محمدرضا خاتمی در جمع دانشجویان به مناسبت 16آذر 93 پخش شود که به لطف کمبود وقت فیلم منتشر نشد.

10:12 توضیحات لاریجانی در خصوص صحبت‌های زاکانی/ رئیس‌جمهور از بورس استفاده نکرده‌اند

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز چهارشنبه 29 مرداد در جریان رسیدگی به استیضاح وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: در نوشته‌های آقای زاکانی عبارتی بود که این گونه بود که به نظرم بخش زیادی از وزرا و معاونین ایشان و رئیس‌جمهور از موهبت بورس بهره‌مندند.
 

09:22 سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: اجازه نفوذ هیچ لابی‌گری را در روند استیضاح نمی‌دهیم/مجلس براساس قانون حرکت می‌کند

جعفری در پاسخ به سوالی مبنی بر اعمال فشار از سوی برخی افراد برای رد استیضاح فرجی دانا اعلام کرد: مجلس در مسیر قانون حرکت می‌کند و در خصوص استیضاح نمایندگان حق طبیعی آنهاست که اجازه اعمال نفوذ هیچ کسی را در این زمینه نخواهند داد.

قاسم جعفری سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: استیضاح فرجی دانا براساس قانون حق طبیعی نمایندگان است و دلایل منطقی و علمی فراوانی برای درخواست استیضاح وجود دارد.

وی گفت: عده‌ای در تلاش بودند با وعده و وعید و حتی تهدید نمایندگان را از حق طبیعی سوال از وزیر محروم سازند اما نمایندگان مسیر قانون را در پیش گرفتند و اجازه نفوذ افراد ذی‌نفع را در این زمینه نخواهند داد هم اکنون نیز جلسه استیضاح فرجی دانا در حال برگزاری است و ذاکانی به عنوان نماینده موافق استیضاح در حال سخنرانی است.

9:16غضنفرآبادی در موافقت با استیضاح فرجی‌دانا: اظهاراتم نسبت به وزیر علوم، سیاسی و باندی نیست/ فرجی‌دانا به جای اینکه مدیریت کند، مدیریت شد

موسی غضنفرآبادی نماینده مردم بم در جلسه علنی امروز چهارشنبه (۲۹ مردادماه) در جریان بررسی و در موافقت با استیضاح وزیر علوم گفت: موضعی که امروز من مطرح می‌کنم تخلفات قانونی است.  
 
وی افزود: اهمیت و حساسیت دانشگاه و وزارت علوم بر کسی پوشیده نیست، دانشگاه محور همه پیشرفت‌ها، اقتصاد، فرهنگ و... است، لذا اگر فضای دانشگاه‌ها فضای آرامش، علمی و تحقیقی نباشد، اقتصاد، اخلاق، فرهنگ، پیشرفت، منطق و سیاست نداریم.  
 
عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس تصریح کرد: با توجه به این حساسیت‌هایی که در حوزه دانشگاه وجود دارد، دلایلی برای استیضاح یافتم که طرح استیضاح را امضاء کردم و دنبال این بودم که اگر اصلاح شود یا در بررسی‌های این دلایل را قابل اعتماد ندانم امضای خودم را پس بگیرم، اما امروز متاسفم که اعتمادم به وزیری که رای دادم سلب شده است.  
 
غضنفرآبادی ادامه داد: بنده به عنوان یک طلبه و یک حقوقدان و یک قاضی و با لحاظ دو سوگند، سوگند رعایت عدالت را در قضاوت و سوگند به عنوان نماینده در دفاع از حقوق مردم که ادا نموده‌ام و بازهم تکرار می‌کنم والله اظهاراتم و مواضعم از روی علم و آگاهی و مسئولیت دینی و شرعی است و نه سیاسی و حزبی و جناحی و گروهی و باندی.


09:09 فراکسیون روحانیت: ادامه همکاری با وزیر علوم را به مصحلت نمی‌دانیم

 به دنبال درخواست استیضاح وزیر علوم از سوی 51 نفر از نمایندگان، فراکسیون روحانیت مجلس بیانیه‌ای را در همین راستا منتشر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:
 
با شروع کار دولت یازدهم و رأی اعتماد به آقای دکتر فرجی‌دانا،‌برای تصدی وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری، با بکارگیری برخی از فعالان در جریان فتنه و منحرفین در مسئولیت‌های مهم و تغییرات وسیع و بکارگیری آنها در سطح گسترده وزارتخانه و دانشگاه‌های کشور به گونه‌ای که شرایط التهاب آفرین و پر تنش دانشگاه‌ها را در سال‌های 78 و 88 تداعی کرد،‌بحث استیضاح ایشان مطرح شد.
 
پس از اعلان وصول استیضاح، ریاست محترم مجلس آقای دکتر لاریجانی،‌آقای دکتر حداد عادل و نیز شورای منتخب استیضاح‌کنندگان، برای برطرف کردن مشکلات موجود،‌جلسات متعددی را تشکیل دادند، ولی متأسفانه همکاری مطلوبی از جانب ایشان حاصل نگشت،‌لذا، اکثریت قاطع فراکسیون روحانیت برای دستیابی به پاسخ شایسته به ندای مراجع عظام تقلید،‌عالمان، فضلاء، دانشگاهیان و عموم ملت شریف و انقلابی ایرانی اسلامی، ادامه مسئولیت آقای دکتر فرجی‌دانا را به مصلحت نمی‌بیند.
 
فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی

نقوی حسینی:

8:47زاکانی در موافقت با استیضاح وزیر علوم: امروز روز امتحان ماست/ راهی جز استیضاح فرجی‌دانا نداشتیم

علیرضا زاکانی نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در جلسه علنی امروز چهارشنبه 29 مرداد در موافقت با استیضاح وزیر علوم گفت: یکی از سنت‌های الهی امتحان و آزمون برای رشد انسان‌ها و افتراق بین راستگویان از دیگران است این که خداوند بزرگ فرمود همه مورد ابتلا و‌ آزمون قرار خواهند گرفت و به قول و ادعا بسنده نمی‌شود. 

وی گفت: امروز این مطلب شامل حال ما در مجلس و دوستان خوبمان در دولت و همه مخاطبین و ناظرین این جلسه می‌باشد ما متاسفیم که در آستانه هفته دولت راهی جز استیضاح وزیر علوم نداشتیم تا با بیان ایرادات اساسی و بسیار مهم بخش حیاتی دولت جلوی آسیب‌پذیری انقلاب اسلامی، ایران عزیز، دانشگاه‌ها و مردم خوبمان را بگیریم.  
 
نماینده تهران تصریح کرد: امروز فوریت اساسی در کشور عرصه اقتصادی و اولویت آن حوزه فرهنگی است و آموزش عالی کشور به عنوان بخش پیشران در حوزه فرهنگ در حوزه اقتصاد و شکل دهنده اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی مصون از تهدید بیگانگان و بدخواهان مردم شریف ایران اسلامی است.


8:41احتمال حضور رئیس‌جمهور در جلسه استیضاح فرجی‌دانا

در حالی جلسه استیضاح وزیر علوم تحقیقات فناوری از دقایقی قبل آغاز شده که تاکنون رئیس‌جمهور برای دفاع از وزیر تا این لحظه در جلسه حاضر نشده است.  
 
هم اکنون جلسه استیضاح با حضور جهانگیری و برخی از وزرای کابینه در حال برگزاری است و گفته می‌شود رئیس‌جمهور نیز در این جلسه حضور خواهد یافت.


8:33چه کسانی از کابینه یازدهم برای دفاع از وزیر علوم در جلسه استیضاح حاضر شدند؟


در حالی جلسه استیضاح وزیر علوم تحقیقات و فناوری آغاز شده که برخی از وزرای کابینه یازدهم به منظور دفاع از فرجی‌دانا در صحن علنی مجلس حاضر شدند.
 
محمدجواد ظریف؛ وزیر امور خارجه، قاضی‌زاده هاشمی؛‌وزیر بهداشت، محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان، حجت‌الاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی، رئیس سازمان سنجش، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، بیژن زنگنه وزیر نفت، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی طیب‌نیا وزیر اقتصاد، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، محمد باقر نوبخت معاون نظارت و راهبردی رئیس جمهور در این جلسه حاضر شدند.

8:30 جلسه علنی بهارستان برای استیضاح "فرجی‌دانا" آغاز شد


دویست و سی و هفتمین جلسه علنی بهارستان دقایقی قبل با حضور 197 نفر از نمایندگان و به ریاست علی لاریجانی آغاز شد.

روحانی آسوده بخواب، لاریجانی بیدار است!


سرانجام پس از کش و قوس‌های فراوان و ایستادگی هیات رییسه مقابل شمار فراوان نمایندگان منتقد شیوه اداره وزارت علوم، استیضاح رضا فرجی دانا در دستور جلسه چهارشنبه مجلس قرار گرفت.

به گزارش گروه سیاسی صراط، سکوت و مواضع گنگ و مبهم علی لاریجانی در هفته های اخیر، عملا اعلام موضع اصلی رییس پارلمان درباره استیضاح وزیر علوم را به روز چهارشنبه موکول کرده است.

البته این به معنای مشخص نبودن موضع لاریجانی در خصوص استیضاح نیست. چراکه هیات رییسه مجلس تا کنون بارها با این موضوع مخالفت کرده و قطعا این موضع گیری ها نمی تواند بدون موافقت لاریجانی انجام شود حتی اگر باهنر نقش سخنگویی در این باره را ایفا کرده باشد.

استیضاح وزیر علوم با مخالفت هیات رییسه بیش از یک ماه به تاخیر افتاد و چنانچه از ابتدا مشخص بود این موضوع هیچ تغییری در رویه وزارت علوم و به تبع آن، موضع نمایندگان مردم ایجاد نکرد و تنها فایده آن برای حامیان دولت بود چراکه عملا بهانه ای دیگر مبنی بر "ضرر جامعه دانشگاهی ازاستیضاح، به دلیل نزدیک بودن به زمان آغاز سال تحصیلی جدید" به دست آنها داد.

همه این مسائل باعث شده تا فارغ از دلایل استیضاح وزیر علوم، نوع موضع گیری لاریجانی در روز چهارشنبه اهمیت بالایی بیابد. لاریجانی تا کنون با موضع گیری های خود، دست کم دو بار نظر نمایندگان درباره استیضاح دو وزیر احمدی نژاد را "مهندسی" کرده است.

ادامه مطلب

 

ادامه مطلب ...

انا لله و انا الیه راجعون..

انا لله و انا الیه راجعون..


تصاویر متعلق به تاتری با عنوان "دورهمی زنان شکسپیر» به کارگردانی بهاره رهنما است که در سالن ایرانشهر تهران روی صحنه است.

در تصاویر پیش رو این بازیگران از موی مصنوعی استفاده کردن همونطور که میدونید تاثیر استفاده بازیگران از موی مصنوعی همونی هست که موی اصلی.. کم کم.. اول مو مصنوعی میذارن توی تاتر بعد کم کم اکران خصوصی بیحجاب.. بعد فاتحه..


دوستان معرفی میکنم!

ناصر ملک مطیعی بازیگر قبل انقلاب و همایون شجریان هم حضور دارند!


بهاره رهنما که خط سیاسیش هم کاملا مشخصه..


آقای جنتی چشمت روشن!


وزیر رو دارن چرا غصه بخورن!!

پشتشون گرمه


کم کم دیگه چیزی نداریم که از دست بدیم! اون از اورانیوم که اکسید شد رفت اونم از دانشگاهها که خانه احزاب شدن اونم عزت ملی که دست شیطان را جلو دوربین های دنیا فشردن و جشن گرفتن!  اینم از فرهنگ...


دیدار مسئولان وزارت خارجه و سفرای جمهوری اسلامی ایران با رهبر معظم انقلاب

مشروح دیدار مسئولان وزارت خارجه و سفرای جمهوری اسلامی ایران با رهبر معظم انقلاب در قسمت پیوند ها


اینجا کلیک کنید

ادامه تحصیل غیر قانونی یکی از وزرای اقتصادی دولت


یکی از وزرای اقتصادی اجتماعی کابینه تدبیر و امید از طرق غیر قانونی اقدام به تحصیل در یکی از مراکز آموزشی و کسب مدرک از این مرکز کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، یکی از وزرای اقتصادی اجتماعی کابینه تدبیر و امید از طرق غیر قانونی اقدام به  ادامه تحصیل در یکی از مراکز آموزشی و کسب مدرک از این مرکز کرده است. 


 البته اسنادی از تحصیل غیر قانونی این وزیر دولت و چگونگی عضویت وی در هیئت علمی و رفتن وی تا مرز اخراح در اختیار شبکه اطلاع رسانی دانا قرار دارد که در آینده و در صورت نیاز اقدام به انتشار آن خواهد کرد.

قائم مقام این وزیر نیز در حال حاضر به رغم داشتن مسئولیت در حال تحصیل است. 

تحصیل غیر قاونی برخی مسئولان در مراکز آموزشی در ادوار مختلف همواره جزء مسائلی بوده که افکار عمومی نسبت به آن حساسیت ویژه ای دارند.

پیش از این نیز در دولت های گذشته وزرایی وجود داشتند که به دلیل اخذ مدرک تقلبی از سوی مجلس استیضاح شدند.

رهبر معظم انقلاب:مذاکره برخلاف تصورات برخی‌ها، به هیچ چیز کمک نمی‌کند

 حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار وزیر امور خارجه، سفیران و مسئولان نمایندگیهای ایران در خارج از کشور، دستگاه دیپلماسی کشور را مدافعان خط مقدم دفاع از اهداف، منافع ملی و سرمایه ملی ایرانیان خواندند و ضمن تبیین ویژگی های دیپلماسی ایرانی و ضرورت دیپلماسی فعال و هوشمند در دوران بسیار مهم گذر به نظم جدید جهانی سخنان مهمی را در بی فایده بودن تعامل با امریکا بیان کردند.

ایشان در تبیین اهمیت کار دیپلماسی افزودند: یک دیپلماسی هوشمندانه و فعال می تواند دستاوردهای بسیار مهم سیاسی، اقتصادی، انسانی و اجتماعی به همراه بیاورد که با هیچ حرکتی از جمله جنگهای پرهزینه و پرخطر نیز حاصل نمی شود و این واقعیت نشان دهنده وزن و جایگاه دستگاه دیپلماسی در مجموعه مدیریت یک کشور است.

حضرت آیت الله خامنه ای رویدادهای چندین سال اخیر در منطقه را نشان دهنده واقعیت یاد شده خواندند و خاطرنشان کردند: قدرتهایی تلاش کردند با زور و اسلحه منافع خود را تأمین کنند که ناکام ماندند اما کسانی با ظرافت، هوشمندی و تحرک، توانستند منافع خود را بخوبی تأمین کنند.
رهبر انقلاب، وزارت خارجه را ارتش منظم دیپلماسی کشور خواندند و افزودند: در مسئله سیاست خارجی، دستگاههای دیگری هم مؤثرند اما وزارت خارجه به عنوان یک سازمان موظف و ارتش منظم، مسئولیت اصلی را بر عهده دارد.

ایشان در تشریح شروط و لوازم یک دیپلماسی موفق، بر ضرورت تعیین دقیق و صریح هدفها تأکید کردند و افزودند: برخی اهداف آرمانهای بزرگ و ملی هستند، برخی راهبردی و منطقه ای به شمار می روند و بعضی دیگر مقطعی و موضعی هستند که این اهداف در همه سطوح باید دقیقاً مشخص باشد تا همه ی عناصر فعال در دیپلماسی در ستاد و صف، وظایف خود را بخوبی بدانند.

حضرت آیت الله خامنه ای «سازماندهی مناسب» را شرط دوم دیپلماسی موفق برشمردند و افزودند: این سازماندهی باید با نگاه به اهداف و با توجه به قابلیتها انجام شود.

رهبر انقلاب برخورداری از عناصر با صلاحیت را شرط دیگر یک دیپلماسی موفق دانستند.
ایشان در تبیین مفهوم «صلاحیت های دیپلماتیک»، عناصری همچون «هوش و مهارت دیپلماتیک»، «انعطاف در جای لازم»، «نفوذ ناپذیری در مواقع ضروری»، و «پایبندی صادقانه و عمیق به اهداف» را مورد اشاره قرار دادند.

رهبر انقلاب در تبیین هوش دیپلماتیک افزودند: این ویژگی انسان را قادر می سازد اهداف و حرکات طرفهای مقابل را در مذاکرات و تعاملات پیش بینی کند و حرکات خود را با توجه به آنها، برنامه ریزی و عملیاتی سازد.

حضرت آیت الله خامنه ای «مهارت دیپلماتیک» را استفاده به موقع و به جا از انعطاف و اقتدار معنا کردند و افزودند: معنای دیگر این ویژگی نرمش قهرمانانه است که صلح امام حسن مجتبی (ع) پرشکوه ترین نمونه تاریخی آن به شمار می رود.

ایشان افزودند: نرمش قهرمانانه برخلاف برخی تفاسیر، معنای واضحی دارد که نمونه ی آن در مسابقه کشتی نمایان است در این مسابقه که هدف آن شکست دادن حریف است اگر کسی قدرت داشته باشد اما انعطاف لازم را در جای خود بکار نگیرد قطعاً شکست می خورد اما اگر انعطاف و قدرت را به موقع مورد استفاده قرار دهد پشت حریف را بخاک می نشاند.

رهبر انقلاب همچنین در بیان «پایبندی  عمیق و صادقانه به آرمانها و اهداف» خاطرنشان کردند: اگر کسی بدون ایمان و باور عمیق به اهداف، در عرصه دیپلماسی فعال باشد قطعاً نمی تواند موفق شود.

حضرت آیت الله خامنه ای با تشبیه عرصه دیپلماسی به میدان جنگ افزودند: واقعیت این است که میدان دیپلماسی عرصه پنجه انداختن است و اگر کسی بدون اعتقاد راسخ به هدف، به این کار اقدام کند یا در همان موقعیت و یا در نهایت شکست خواهد خورد.

تحرک فراوان و بی وقفه شرط دیگری بود که رهبر انقلاب در تشریح لوازم دیپلماسی موفق به آن پرداختند.

ایشان افزودند: تحرک بالا لازمه لاینفک دیپلماسی است و باید مورد توجه جدی قرار داشته باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه سخنانشان در جمع وزیر خارجه و فعالان عرصه دیپلماسی کشور، دوران فعلی را دوران گذر به یک نظم جدید جهانی ارزیابی و خاطرنشان کردند: در کنار بازیگران سنتی، بازیگران جدیدی در آسیا، افریقا و امریکای لاتین وارد عرصه شده اند و در تلاشند جایگاه خود را در نظم جدید پیش رو، تثبیت کنند.

رهبر انقلاب تأکید کردند: در این دوران، دیپلماسی قوی و کارآمد اهمیت مضاعفی می یابد و به همین علت، امروز کار وزارت خارجه از گذشته حساس تر است.

ایشان افزودند: اگر در مقطع فعلی دستگاه دیپلماسی بتواند حضور فعال، هوشمندانه و مقتدرانه داشته باشد، جایگاه و استحکام جمهوری اسلامی در چندین ده سال آینده و در نظم جدید جهانی به عنوان جایگاهی برجسته تثبیت می شود وگرنه، در جهان پیش رو، از موقعیت لازم برخوردار نخواهیم بود.

«شکار فرصتها و استفاده صحیح از آنها»، نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به مسئولان دیپلماسی کشور خاطرنشان کردند.

ایشان افزودند: تحولات منطقه ای و جهانی، بسیار سریع است و باید بطور آنی، آنها را رصد کرد و با تحرک بالا، هر حادثه و رویدادی را بلافاصله تحلیل کرد و با درک نسبت آن با اهداف و آرمانها، موضع خود را در قبال آن مشخص نمود.

سخنان رهبر انقلاب در جمع مسئولان دستگاه دیپلماسی با تمرکز بر اهداف و سیاستهای کلانی ادامه یافت که باید بطور دائم مد نظر مسئولان سیاست خارجی باشد.

ایشان در همین زمینه، «به کرسی نشاندن منطق جمهوری اسلامی» یعنی مردمسالاری دینی را هدفی بزرگ برشمردند و تأکید کردند: در این مسئله بدون انفعال وارد شوید چرا که این هدف بخصوص در منطقه اسلامی، کاملاً قابل تحقق است.

رهبر انقلاب برجسته کردن ویژگی ها و ممیزات دیپلماسی ایرانی در جهان را از دیگر اهداف مهم دست اندرکاران سیاست خارجی برشمردند.

ایشان افزودند: پایبندی به موازین شرع در رفتارهای فردی و اجتماعی و در محافل دیپلماتیک، و نترسیدن از هیبت و تشر قدرتهای بزرگ از جمله امریکا، ویژگی خاص دیپلماسی ایرانی است و باید مورد توجه جدی باشد.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: نهراسیدن از قدرتهای سلطه گر، بعد از انقلاب، به خصوصیت بارز سیاست خارجی جمهوری اسلامی تبدیل شده که این ویژگی هم در دل ملتها جاذبه ایجاد کرده و هم سیاستمداران دنیا را چه بگویند و چه پنهان کنند به تعظیم و تجلیل وا داشته است.

حضرت آیت الله خامنه ای، «دفاع صریح، قاطع و واقعی از مظلوم» را از دیگر ویژگی های دیپلماسی ایرانی معرفی کردند و افزودند: این خصوصیت در تمام سالهای بعد از انقلاب، در دفاع از ملت و مبارزین فلسطینی و لبنانی و موارد مشابه دیگر، جلوه داشته است.

رهبر انقلاب، «مخالفت جدی با نظام سلطه» را از خصوصیات آشکار سیاست خارجی جمهوری اسلامی برشمردند و افزودند: مسئولان ما با شهامت و بدون رودربایستی با حضور سلطه گران و بویژه امریکا در هر جای جهان، مقتدرانه مخالفت کرده و می کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای «تأمین منافع ملی» را از اهداف مشترک همه دستگاههای دیپلماسی جهان خواندند و افزودند: در دیپلماسی ایرانی، علاوه بر تلاش برای تأمین منافع ملی، «حفظ سرمایه ملی»، بسیار مهم است، چرا که اگر سرمایه ملی از دست برود دستگاه دیپلماسی بدون پشتوانه می شود و منافع ملی نیز قابل تأمین نخواهد بود.

رهبر انقلاب «هویت ملی، اسلامی، انقلابی و تاریخی» را سرمایه ملی ایرانیان خواندند و خاطرنشان کردند: استقلال برآمده از انقلاب اسلامی، دین، ملت مؤمن، جوانان انقلابی، سخن قاطع در مقابل زیاده خواهان، دانشمندان، نخبگان و فعالیتهای علمی از جمله عناصر سرمایه ملی هستند که باید در عرصه دیپلماسی حفظ شوند تا منافع ملی هم تأمین شود.

حضرت آیت الله خامنه ای بخش پایانی سخنانشان را در این دیدار به موضوع تعامل با جهان اختصاص دادند.

ایشان با تأیید سخنان دو روز قبل رئیس جمهور در جمع سفیران و کارداران درخصوص تعامل با همه دنیا افزودند: در این میان دو استثنا وجود دارد رژیم صهیونیستی و امریکا.

حضرت آیت الله خامنه ای با بیان چند دلیل و استدلال درباره نفی تعامل با امریکا تأکید کردند: رابطه با امریکا و مذاکره با این کشور به جز در موارد خاصی برای جمهوری اسلامی نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد و کدام عاقلی است که دنبال کار بی منفعت برود؟!

ایشان افزودند: عده ای اینجور وانمود می کردند که اگر با امریکایی ها دور میز مذاکره بنشینیم بسیاری از مشکلات حل می شود، البته ما می دانستیم اینجور نیست اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: در گذشته میان مسئولان ما و مسئولان امریکا هیچ ارتباطی نبود اما در یک سال اخیر بخاطر مسائل حساس هسته ای و تجربه ای که مطرح شد انجام بشود، بنا شد مسئولان تا سطح وزارت خارجه تماسها، نشستها و مذاکراتی داشته باشند اما از این ارتباطات نه تنها فایده ای عاید نشد بلکه لحن امریکایی ها تندتر و اهانت آمیزتر شد و توقعات طلبکارانه بیشتری را در جلسات مذاکرات و در تریبونهای عمومی بیان کردند.

رهبر انقلاب افزودند: البته مسئولان ما در نشستها در جواب طلبکاری آنها، جوابهای قوی تر و گاهی گزنده تر دادند، اما در مجموع معلوم شد مذاکره برخلاف تصورات برخی ها، به هیچ چیز کمک نمی کند.

رهبر انقلاب در همین زمینه، افزایش تحریم ها را مورد اشاره قرار دادند و گفتند: امریکایی ها نه تنها دشمنی ها را کم نکردند بلکه تحریم ها را هم افزایش دادند! البته می گویند این تحریم ها، جدید نیست اما در واقع جدید است و مذاکره در زمینه ی تحریم هم، فایده ای نداشته است.

ایشان افزودند: البته در زمینه ادامه مذاکرات هسته ای، منع نمی کنیم و کاری که دکتر ظریف و دوستانشان شروع کردند و تا امروز هم خوب پیش رفتند دنبال می شود اما این، یک تجربه ذیقیمت دیگر برای همه بود که متوجه شویم نشست و برخاست و حرف زدن با امریکایی ها، مطلقاً تأثیری در کم کردن دشمنی آنها ندارد و بدون فایده است.

رهبر انقلاب در تبیین ضررهای ناشی از مذاکره با امریکایی ها افزودند: این کار ما را در افکار عمومی ملتها و دولتها به تذبذب متهم می کند و غربی ها با تبلیغات عظیم خودشان، جمهوری اسلامی را دچار انفعال و دو گانگی جلوه می دهند.

ایشان همچنین ضرر دیگر نشست و برخاست با امریکا را ایجاد زمینه برای طرح توقعات جدید از سوی آنها دانستند.

رهبر انقلاب در جمع بندی این بخش از سخنانشان، تعامل با رژیم صهیونیستی را موضوعاً منتفی خواندند و درباره امریکایی ها هم گفتند: تا وقتی وضع کنونی یعنی دشمنی امریکا و اظهارات خصمانه دولت و کنگره امریکا درباره ایران ادامه دارد تعامل با آنها نیز هیچ وجهی ندارد.

رهبر انقلاب به افزایش نفرت ملتها از امریکا بخاطر هم دستی با جنایات صهیونیستها در غزه اشاره کردند و افزودند: هیچ کس در دنیا نیست که امریکایی ها را از مشارکت با جنایات و نسل کشی رژیم «غاصب، گرگ صفت، قاتل، کافر و ظالم صهیونیست» در غزه مبرا بداند، بنابراین امریکایی ها اکنون در موضع ضعف بیشتری قرار دارند.

رهبر انقلاب در اشاره به اوضاع این روزهای مردم مظلوم غزه تأکید کردند: منطق فلسطینی ها در قضیه آتش بس درست است. آنها می گویند قبول آتش بس به معنای این است که رژیم خونخوار و درنده صهیونیست هر فاجعه ای خواست بیافریند و بعد بدون هیچ تاوانی، اوضاع به روز قبل از حمله یعنی محاصره شدید و ادامه فشارها برگردد.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: همانگونه که فلسطینی ها می گویند، برای این همه جنایت، باید تاوانی وجود داشته باشد که پایان محاصره غزه است و هیچ انسان منصفی نمی تواند این خواسته بر حق را نفی کند.

حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان درباره اوضاع عراق هم گفتند: انشاءالله با تعیین نخست وزیر جدید عراق، گره کارها باز و دولت تشکیل می شود تا بتواند کار کند و به کسانی که قصد فتنه در عراق داشته و دارند درس خوبی بدهد.

ایشان همچنین با آرزوی توفیق برای مسئولان و فعالان دستگاه دیپلماسی افزودند: بطور دائم از خداوند متعال برای وزیر خارجه عزیز و همکارانشان طلب توفیق می کنم.

- - -

پیش از سخنان رهبر انقلاب، دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با بیان گزارشی از همایش سفرا و روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، هدف از برگزاری این همایش را تبادل نظر و همفکری، تنظیم سیاست خارجی بر اساس اسناد بالادستی، و بهره جویی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اعلام کرد.

وی با قدردانی از حمایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی، مقطع کنونی را پیچ ویژه تاریخی خواند و گفت: سیال بودن صحنه ی بین الملل، متکثر شدن منابع قدرت و امکان تاثیرگذاری بازیگران جدید از جمله ویژگی های کنونی جهان و منطقه است.

آقای ظریف، وظیفه دستگاه سیاست خارجی را استفاده از فرصت های استثنایی پیش آمده در داخل و خارج توصیف و تاکید کرد: قدرت معنایی جمهوری اسلامی در حال حاضر بر اساس گفتمان امام و رهبری، مردم سالاری دینی و آرمانگرایی واقع بینانه، ایران را به ثبات داخلی رسانده و با تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت منطقه ای، از سرمایه مقاومت و گسترش اسلام خواهی در منطقه بهره مند کرده است.

وی با اشاره به وظیفه وزارت امور خارجه به عنوان دیده بان نظام، خاطرنشان کرد: ما مصمم هستیم سیاست خارجی طراحی شده از سوی رهبر معظم انقلاب را به بهترین وجه اجرا کنیم و در اجرای آن، به قدرت لایزال و برتر الهی اعتماد داریم، و هیچ قدرتی را ابرقدرت نمی دانیم.

آقای ظریف همچنین گفت: به قدرت ملی و توان کارشناسی خود باور داریم و بر اساس این باور در مقابل قدرتهای ظاهری مغلوب نخواهیم شد.